Cashbuddy avasi palvelun Suomeen

Ruotsissa supersuosittu Cashbuddy lainapalvelu on avannut ovensa nyt myös suomessa.

CashBuddy myöntää jopa 3000€ suuruisia vakuudettomia lainoja 15-25% vuosittaisella korolla. Vaatimuksena on, että asiakkaalla on vähintään 1200€ palkkatuloja tai eläketuloja kuukausittain sekä luottotiedot ovat kunnossa.

Pika-luottoa voit hakea CashBuddyn sivustolta nettilomakkeella, joka täytetään ja lähetetään liitteineen, jotka voivat olla palkka- tai eläketodistuksia tai muita tulotodistuksia, CashBuddylle verkkopankkitunnuksilla allekirjoitettuna. Jos myönteisen lainapäätöksen jälkeen muutat mielen, etkä halua ottaa lainaa tai haluat muuttaa vaikkapa lainahakemuksen summaa, voit peruuttaa vielä lainahakemuksen. Jos haet lisälainaa aikaisemman lainan päälle, haet uutta lainaa, lainojen summat yhdistetään ja maksat takaisin vain yhtä lainaa.

CashBuddyn nettisivuilta löytyy hinnasto, jossa ovat yksilöitynä kaikki mahdolliset palvelu- ja muutosmaksut, jotka asiakkaalta saatetaan periä.

Lainan takaisinmaksu käytännössä tapahtuu maksamalla kuukausittain takaisinmaksuerät sovittuihin eräpäiviin mennessä. Mikäli haluat muuttaa takaisinmaksuaikataulua, se onnistuu OmaBuddy -palvelussa, jotka ovat asiakkaan ”omat sivut”. Siellä voit seurata lainan eräpäiviä ja erääntyviä maksuja. Voit myös tehdä kätevästi OmaBuddy -palvelussa muutoksia lainanamksuohjelmaan. CashBuddyn asiakaspalvelusta saat pyytämällä salasanan ja tunnuksen, jolla voit kirjautua OmaBuddy -palveluun.

CashBuddyn asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin ja voit ottaa yhteyttä siihen lähettämällä sähköpostia. Arkisin asiakaspalvelulla on myös puhelinpalvelu avoinna. Yhteystiedot ja lisätietoa, kuten esimerkiksi lainaehdot, löydät Cash Buddyn nettisivustolta.

Tutustu Cashbuddy lainapalveluun tästä

Uutisia sivustolta

 • Ilmaiset pikavipit 2017

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Cashbuddy avasi palvelun Suomeen

  Cash Buddy myöntää jopa 3000€ suuruisia vakuudettomia lainoja 15-25% vuosittaisella korolla. Vaatimuksena on, että asiakkaalla on vähintään 1200€ palkkatuloja tai eläketuloja kuukausittain sekä luottotiedot ovat kunnossa.
  Lue lisää..

 • Ketkä joutuvat maksuvaikeuksiin?

  Usein ajatellaan, että maksuhäiriöön ajautuu useimmiten vastuuttomasti pikavippejä netistä tilaava nuori. Hyvin usein luottotietojensa kanssa ongelmiin joutuu kuitenkin ylivelkaantunut aikuinen, joka rahoittaa luotoilla velkojen maksua tai arkipäiväistä elämää. Lue lisää..

 • Pikavippivelat ahdistivat yölläkin – velkaneuvonta auttoi

  Pohjolan Sanomat kertoo 23-vuotiaasta Paulasta, jolle alkoi kertyä pikavippivelkoja parikymppisenä. Muutama vuosi sitten Paulan rahat olivat vähissä, sillä hänellä oli vain osa-aikaisia töitä ja poikaystävä oli työttömänä. Rahojen vähyys houkutti ottamaan pikavippejä, ja kaikki velat otettiin Paulan nimissä. Lue lisää..

 • Vertaislainapalvelu Trustbuddyn toiminta on keskeytynyt

  Lainapalvelu Trustbuddy on jättänyt konkurssihakemuksen ja lopettanut toimintansa. Yhtiön uusi johto kertoi viime viikolla, että Trustbuddyn tileillä on havaittu vakavia väärinkäytöksiä. Lue lisää..

 • Velkaongelmia voi olla jopa alaikäisillä

  Useimmiten on puhuttu nuorten aikuisten velkavaikeuksista ja pikavipeistä, mutta ylivelkaantua voi jo alaikäisenä. 15 - 17 -vuotias saattaa joutua ulosottoon maksamatta jääneen mopovakuutuksen tai ylinopeussakon vuoksi. Lue lisää..