Ferratumilta pikavippiä myös yrityksille

Pikavippiyhtiö Ferratum aikoo tuoda markkinoille aivan uudenlaisen pikavippien muodon, sillä se aikoo jatkossa tarjota vippejä myös yrityksille. Uusi Ferratum Business on tarkoitettu pk-yrittäjille, jotka etsivät esimerkiksi rahoitusta investointeihin.

Ferratum Business eroaa pankkien tarjoamista yritysluotoista, sillä sen hakeminen on nopeampaa ja yksinkertaisempaa. Kuten tavallisessa pikavipissä, myös Ferratumin yrityslainassa luottopäätös tehdään parissa minuutissa, ja rahat voidaan maksaa yrityksen käyttöön jopa saman päivän aikana. Ferratum lupaa, että yrityslainan hakemuksen täyttäminen vie vain noin 10 minuuttia. Lainapäätöksen pohjana ei ole pelkkä luottoluokitus, vaan yrityksen tilannetta katsotaan monipuolisemmin.

Yrityslainojen summat ovat suurempia kuin yksityishenkilöille tarkoitettujen pikavippien. Lainasummat ovat 3000 – 25 000 euroa. Maksuaikaa Ferratum tarjoaa yritysvipille 6 – 9 kuukautta.

Yrityslainaa voi hakea netissä, ja Ferratum käy hakemuksen läpi välittömästi. Yrityslaina sopii niin yrityksen laajentumissuunnitelmien toteuttamiseen kuin ennakoimattomien menojen hoitamiseenkin.

Uutisia sivustolta

 • Kulutusluottoja tarjoavien yhtiöiden tulokset ennätyskorkeita

  Kulutusluottoja haetaan nykyään pääasiassa verkossa. Näiden luottojen kysyntä on jo ennätystasolla ja kulutusluottoja tarjoavien yhtiöiden… Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2017

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Cashbuddy avasi palvelun Suomeen

  Cash Buddy myöntää jopa 3000€ suuruisia vakuudettomia lainoja 15-25% vuosittaisella korolla. Vaatimuksena on, että asiakkaalla on vähintään 1200€ palkkatuloja tai eläketuloja kuukausittain sekä luottotiedot ovat kunnossa.
  Lue lisää..

 • Ketkä joutuvat maksuvaikeuksiin?

  Usein ajatellaan, että maksuhäiriöön ajautuu useimmiten vastuuttomasti pikavippejä netistä tilaava nuori. Hyvin usein luottotietojensa kanssa ongelmiin joutuu kuitenkin ylivelkaantunut aikuinen, joka rahoittaa luotoilla velkojen maksua tai arkipäiväistä elämää. Lue lisää..

 • Pikavippivelat ahdistivat yölläkin – velkaneuvonta auttoi

  Pohjolan Sanomat kertoo 23-vuotiaasta Paulasta, jolle alkoi kertyä pikavippivelkoja parikymppisenä. Muutama vuosi sitten Paulan rahat olivat vähissä, sillä hänellä oli vain osa-aikaisia töitä ja poikaystävä oli työttömänä. Rahojen vähyys houkutti ottamaan pikavippejä, ja kaikki velat otettiin Paulan nimissä. Lue lisää..